gourmetpork
300 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ!

20.12.2019

Mol (Meksika Salçası) Barbekü Soslu St. Louis Kaburgaları



Malzemeler:

Pişirme Talimatı:

  1. Kaburgalar için, soğan tuzu, kahverengi şeker, ancho tozu, paprika ve kekiği harmanlayın; kaburgaların her iki tarafına ovalayarak sürün. Streç filme sarın; 30 dakikadan fazla olmamak üzere oda sıcaklığında bekletin.
  2. Fırını önceden 180°C’ye ısıtın. Çok büyük sığ fırın tavalarının içini ağır folyoyla kaplayın. Kaburgaların sargısını açın; tavaya tek bir tabaka halinde, et kısımları aşağıda olarak yerleştirin. Sıkıca folyoyla kapatın ve 1 saat pişirin. Tavadaki suları süzdürün ve boşaltın. Kaburgaları ters çevirin.
  3. Sos için, barbekü sosu, kahverengi şeker, kakao, ancho tozu ve karabiberi harmanlayın. Sosun yarısını kaburgaların üzerine yayın. Kapalı olarak 1 - 1 1/4 saat ya da gevrekleşene kadar pişirmeye devam edin.
  4. Kalan sosu mikrodalgada ısıtın.Kaburgaları kesme tahtasına aktarın.6 - 8 porsiyon halinde kesin; ısıtılmış sosu fırçayla üzerine sürün.-Arzu edilirse, üzerine kıyılmış  kabak çekirdeği serpin. 

Tarif Besin Değerlerine Genel Bakış

Porsiyon Başına